Villa remondi algus nihkus suvesse

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki Maaelu Edendamise Sihtasutuse juhid kuulutasid juba mullu sügisel, et teevad Trepimäel seisva vana villa korda, ei ole seni olnud selle juures liikumist märgata. Muudatused peaks nähtavaks saama suvel.
Ehkki Maaelu Edendamise Sihtasutuse juhid kuulutasid juba mullu sügisel, et teevad Trepimäel seisva vana villa korda, ei ole seni olnud selle juures liikumist märgata. Muudatused peaks nähtavaks saama suvel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tallinnast Viljandisse kolida kavatsev Maaelu Edendamise Sihtasutus loodab oma tulevaseks bürooks valitud imposantse villa renoveerimisega lähikuudel pihta hakata.

Sihtasutuse juhatuse esimees Raul Rosenberg tunnistas, et esialgu oli hellitatud lootust alustada Trepimäe ääres paikneva hoone korrastamist juba maikuus. Selleks pidanuks ehitushange aprillis ühele poole saama, kuid esialgu pole seda veel väljagi kuulutatud. «Oleme mõningates detailides pisut takerdunud, kuid põhimõtteliselt on plaan jõus ning me tahame kõigest hoolimata eeloleva suve ehituseks ära kasutada,» rääkis ta.

Kaks suurt tamme

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles