Paber: Kolga-Jaani taga algasid taas teetööd

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolga-Jaani—Põltsamaa teel mürisevad aktsiaseltsi Talter teemasinad, mis valmistavad kruusateed ette asfaltkatte panekuks.

«Praegu käivad eeltööd talvel kandevõime kaotanud kohtades. Kui need tehtud, on järg aluse ja katte käes,» lausus Lääne teedekeskuse Viljandi osakonna juhtivspetsialist Allan Allik.


Asfaldi alla saav lõik on 6,7 kilomeetrit pikk ning asub Viljandi maakonnas Kolga-Jaani ja Adra vahel.


Aprilli lõpul allkirjastatud lepingu järgi teeb tööd ära aktsiaseltsi Talter Tartu osakond ning peab need valmis saama 17. augustiks. Raha kulub 12 168 000 krooni ja see tuli Euroopa regionaalarengu fondilt.


Ees ootavatest teetöödest suuremad on veel Jõesuu silla ning selle peale- ja mahasõitude ehitus, Karksi-Nuia—Lilli kruusateele katte panek ning tee-ehitus Mustla asulas Viljandi—Rõngu teel.


Allan Allik lisas, et möödunud reedel otsustati arvata Lilli tee Eesti—Läti piiriülese programmi abikõlblike projektide hulka, Mustla aleviku peatänava remondi projekteerimine aga venib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles