Paber: Iluvõimlejad tõid koju kolm medalit

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval Keilas peetud iluvõimlemisturniirilt «Hea laps» tõid Viljandi spordikooli õpilased koju kaks kulda ja ühe pronksi.

Võistluspäeva alustasid vanemad ehk 1998. aastal sündinud iluvõimlejad, kel tuli esitada kaks vahendikava. Esikoha pälvis Viljandi tüdruk Liisi Vister, ehkki võistlus ei alanud tal kõige paremini.


Treener Kersti Petersoni selgitust mööda pandi Liisi Visteri esimeseks kavaks mängima vale muusika.


«Teisel katsel rõngakava alustades oli tal raske ennast häälestada, kuid pärast esimesest ehmatusest ülesaamist läks kõik kenasti,» rääkis ta.


Kurikakavas tuli viljandlannal ette üks väike vahendikaotus, aga elemendid ja ülejäänud visked sooritas ta hästi.


Kolmas koht selles vanuseklassis kuulus Liisi Visteri treeningukaaslasele Tiina Braunile.


Nooremaid, 2001. aastal ja hiljem sündinud tüdrukuid tegi Keilas kaasa 17 ning nemad esinesid ainult vabakavaga. Selles vanuseklassis võitis samuti Viljandi spordikooli õpilane Johanna Christina Peterson. Maria Elisa­beth Soonik sai samas arvestuses viienda koha.


Kersti Petersoni sõnul oli Keila turniir hea eelproov sel laupäeval peetavaks hooaja tähtsaimaks jõuprooviks, «Lootuste karika» finaaliks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles