Paber: Tulevik vajus tabelis ühe koha võrra

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpalli meistrivõistluste meistriliiga teises ringis laupäeval Tallinna A. Le Coq Arenal jäi Viljandi Tulevik FC Florale ühe väravaga alla ning taandus turniiritabelis koha võrra.

Viljandi meeskonna treener Marko Lelov ei näinud kaotuses suurt üllatust. «Praegu on Flora meist nii füüsiliselt kui kiiruse poolest üle,» nentis ta.


Oma hoolealuste mänguga ei jäänud Lelov sugugi rahule. «Esimese poolaja mängisime eriti kehvalt, teisel poolajal tegutsesime veidi paremini,» lausus ta.


FC Flora asus mängu juhtima 33. minutil Alo Dupikovi tabamusest ning ehkki viljandlased olid teisel poolajal rünnakul senisest märgatavalt aktiivsemad, nad sihile ei jõudnud.


«Võib öelda, et Flora lõi meid meie enda relvaga: eduseisus keskendus ta erilise hoolega kaitsetegevusele, et seal eksimisvõimalus miinimumini viia,» rääkis Lelov.


Seekord turniiritabelis punktita jäänud Tulevik langes nüüd Nõmme JK Kalju järel viiendaks. Treeneri hinnangul on väga olulised liiga kaks järgmist vooru, mil Viljandi esindus kohtub Kuressaare ja seejärel Paidega.


«Et säilitada korralikku positsiooni turniiritabelis, vajame nendest mängudest punktilisa. Kerge see kindlasti ei ole,» kõneles ta ning lisas: «Tinglikult võiks öelda, et need kaks võitu on meile kohustuslikud.»


Meistriliiga järgmises mängus eeloleval laupäeval kell 17 on Viljandi Tulevik vastamisi FC Kuressaarega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles