Täiusliku esituse eest olid tasuks väärt medalid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carmen Victoria Vender võitis Eesti noorte iluvõimlemise meistrivõistlustel kahe puhtalt sooritatud kavaga lasteklassi B-grupis kuldmedali.
Carmen Victoria Vender võitis Eesti noorte iluvõimlemise meistrivõistlustel kahe puhtalt sooritatud kavaga lasteklassi B-grupis kuldmedali. Foto: Elmo Riig / Sakala

Narvas peetud Eesti noorte iluvõimlemise meistrivõistlustel kutsuti autasustamisele ka kolm Viljandi piigat Carmen Victoria Vender, Keliis Lillemets ja Cathlyn Eirand.

Carmen Victoria Vender tegi lasteklassi B-grupi 60 iluvõimleja seas juhendaja Kersti Petersoni sõnul kaks täiuslikku esitust: vabakava eest teenis ta esikoha punktid ning rõngakavas oli neljas. Mitmevõistluse kuldmedaliks sellest piisas.

«Mõlemad esitused olid veatud. Enne tiitlivõistlusi korrigeerisime vabakava talle veidi sobilikumaks, see tõi edu,» rääkis Peterson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles