Mainori ettevõtlushommikul räägitakse uuendustest

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti ettevõtluskõrgkooli Mainor tasuta sari «Ettevõtlushommikud» on jõudnud Viljandisse.
Eesti ettevõtluskõrgkooli Mainor tasuta sari «Ettevõtlushommikud» on jõudnud Viljandisse. Foto: AIVAR AOTÄHT/

Eesti ettevõtluskõrgkooli Mainor tasuta sari «Ettevõtlushommikud» on jõudnud Viljandisse. Reedel peetaval teabepäeval räägitakse uuenduslikkusest, mis on tänapäeval eduka ettevõtluse aluseks.

Ürituse teema on «Pidev uuenduslikkus — ellujäämise ainus võimalus tänapäeval» ning see algab kell 9.30 Eesti ettevõtluskõrgkooli Mainor Viljandi õppekeskuses.

Kuulajatele tasuta teabepäeval astuvad ettekandega kuulajate ette Mainori turunduse lektor Aet Kull ja haridustehnoloog Anneli Rumm. Oma kogemusi jagavad osaühingu Bed Factory Sweden tegevjuht Erkki Ehandi ning avalikust sektorist Viljandi maavanem Lembit Kruuse. Eesti ettevõtete uuenduslikkusest annab ülevaate statistikaameti peaanalüütik Aavo Heinlo ning päev lõpeb vestlusringiga, mida juhib Viljandimaa arenduskeskuse juhataja Kaarel Lehtsalu.

Üritussarjaga tuuakse Eesti maakondadesse esinema spetsialistid, kes võtavad sõna ettevõtluse, disaini ja infotehnoloogiaga seotud teemadel. Osalejatel on hea võimalus omandada uusi teadmisi, jagada kogemusi, suhelda vabamas õhkkonnas ning vahetada kontakte.

Lisainformatsiooni leiab siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles