Palja suhkruga marmelaadi teha ei saa

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

On vana tõde, et kui vähegi võimalik, tuleb eelistada puhast, kemikaalideta ja töötlemata toitu. Mõnikord tekitavad aga ka korralikud ja puhtad tooted küsimusi.

Näiteks pakub Viljandi turul oma kaupa müüv Pajumäe talu küll hapukoore lahjemat asendust Miksiko, samas ulatub seal toodetud kohupiima rasvaprotsent 12-ni. See andis põhjuse talu peremehelt Arvo Veidenbergilt pärida, miks nende kohupiim nõnda rasvane on.

«Varem me piima üldse ei separeerinud ja tegime kogu toodangu täispiimast, nii et rasvaprotsent kujunes selliseks,» vastas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles