Mulgikross avab suvise motokrossihooaja

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval on Holstre-Nõmmel Mulgikross
Laupäeval on Holstre-Nõmmel Mulgikross Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval, 20. aprillil mürisevad Viljandimaal Holstre-Nõmme krossirajal taas tsiklimootorid: Mulgikross avab traditsiooniliselt suvise motokrossihooaja.

Ehkki ilmataat on näinud tänavu tõsist vaeva, et Mulgikrossi korraldajate elu raskemaks teha, jätkub kõik nii, nagu see on olnud aastast 1986, mil Holstre-Nõmme krossirajal Mulgikrossi esimest korda sõideti.

Viimaste päevade kevadisemad ilmad on rajale positiivselt mõjunud ja peakorraldaja Tauno Tuula eestvedamisel käivad suured ettevalmistused. Mulgikross on Balti mere karikasarja esimene etapp, aastaid Soome, Eesti, Läti ja Leedu maavõistlusena peetud sarja teine etapp sõidetakse päev hiljem Lätis Kegumsis. Rajale tulevad nelja klassi sõitjad (65 cm³, 85 cm³, MX2 ja MX Open). Nendesse klassidesse on eelregistreerunud peaaegu 140 sõitjat. Lisaks eespool mainitud riikidele on esindatud Venemaa sõitjad.

Mulgikross algab laupäeval, 20. aprillil traditsioonilise motoparaadiga Holstre-Nõmme rajal, kus saab näha sõitjaid näost näkku. Kell 12.30 on esimene võistlusstart, viimase sõidu start antakse kell 16.45.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles