Viljandimaa sport 15.—21. aprillini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval peetakse Holstre-Nõmmel traditsiooniline motovõistlus Mulgikross.
Laupäeval peetakse Holstre-Nõmmel traditsiooniline motovõistlus Mulgikross. Foto: Elmo Riig / Sakala

TEISIPÄEV, 16. aprill

Koolisport.Kell 10 algab Viljandi spordihoones Eesti koolispordi liidu kuuenda kuni üheksanda klassi õpilaste võrkpalli finaalturniir segavõistkondadele.

KOLMAPÄEV, 17. aprill

Koolisport.Kell 10 jätkub Viljandi spordihoones Eesti koolispordi liidu kuuenda kuni üheksanda klassi õpilaste võrkpalli finaalturniir segavõistkondadele.

NELJAPÄEV, 18. aprill

Võrkpall.Kell 11 algab Viljandi spordihoones Eesti politsei spordiliidu võrkpalliturniir.

Kell 19 on Viljandi kesklinna koolis Eesti naiste meistrivõistluste finaaliseeria kolmandas mängus vastamisi Viljandi Metall ja Famila / Võru VK.

REEDE, 19. aprill

Korvpall. Kell 17.30 on Viljandi spordihoones maakonna meistrivõistluste poolfinaalis vastamisi Anttila ja Männimäe Külalistemaja ning kell 18.45 mängivad poolfinaali AP Mets ja Hansa Ilutulestikud.

LAUPÄEV, 20. aprill

Korvpall. Viljandi spordihoones peetakse maakonna meistrivõistluste koha- ja medalimänge.

• Kell 11 on vastamisi veerandfinaalides kaotanud Mõisaküla ja Tõrva ning kell 12.30 Pärsti ja Karksi vald.
• Kell 14 algab kolmandat kohta selgitav vastasseis.
• Kell 15.30 peetakse finaalkohtumist.

Motokross.Kell 12.30 algavad Holstre-Nõmme motokrossirajal Mulgikrossi võistlussõidud.

Võrkpall.Kell 12 kohtuvad Viljandi spordihoones maakonna meistrivõistluste naiste turniiri kolmandat kohta selgitavas mängus Suure-Jaani ja Pärsti. Kell 13.45 on sealsamas meeste turniiri pronksmedalisti selgitavas mängus vastamisi Tarvastu ja Pärsti.

Kell 15.30 on spordihoone vanas saalis maakonna naiste meistrivõistluste finaalmäng, milles lähevad vastamisi Tarvastu ja Saarepeedi. Kell 17.15 asuvad maakonna meistrit selgitama meeskonnad Cheers ja Suure-Jaani.

Jalgpall. Kell 19 on Viljandi staadioni kunstmuruväljakul meistrivõistluste teise liiga kohtumine, milles Tuleviku II mängib Jõgeva SK Noorus-96 meeskonnaga.

PÜHAPÄEV, 21. aprill

Korvpall.Kell 13.30 peetakse spordihoone vanas saalis kaks maakonna meistrivõistluste kohtumist, milles selguvad kohad viiendast kaheksandani.

Käsipall.Kell 13 mängivad Viljandi spordihoones Eesti meistrivõistlustel esimest veerandfinaalmängu. Viljandi HC vastane on Värska Originaal.

Jalgpall.Kell 14 mängivad Viljandi staadioni kunstmuruväljakul meistrivõistluste teise liiga kohtumist FC Tarvastu ja Kärdla Linnameeskond.

Jalgrattamatk.Viljandi rattaklubi korraldusel algavad pühapäevased rattamatkad. Hooaja avaretk viib tavapäraselt Varesemägede juurde (varem välja kuulutatud Viiralti tamme asemel). Kontrollpunkt on avatud kella 11—14.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles