Hooldekodusid leiab igale rahakotile

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljale maakonna omavalitsusele, Viljandi linnale ning Viiratsi, Saarepeedi ja Paistu vallale kuuluva Viljandimaa hoolekandekeskuse kõik 68 voodikohta on praegu täidetud. Pilt on tehtud hoolekandekeskuse ühes puhketoas.
Neljale maakonna omavalitsusele, Viljandi linnale ning Viiratsi, Saarepeedi ja Paistu vallale kuuluva Viljandimaa hoolekandekeskuse kõik 68 voodikohta on praegu täidetud. Pilt on tehtud hoolekandekeskuse ühes puhketoas. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi maavalitsuse andmetel on maakonnas 13 eakate inimeste üldhoolekandeasutust. Kaheksa neist kuuluvad eri valdadele, kaks on erahooldekodud ning kolm õendushoolduskeskused.

Tarvastu vallas asuvasse Kärstna hooldekodusse võetakse vastu nii oma valla vanureid kui mujalt tulijaid. Sellest oleneb ka hind.

«Meil on 28 voodikohta ja praegu on kõik need täidetud. Võib öelda, et järjekord on ukse taga, sest oleme väike hooldekodu ja vallas ainukene, kui Pariisi erihoolduskeskus välja arvata,» lausus asutuse juhataja Ly Kirt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles