Waldorfkool räägib Lutsu tänava lugu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Waldorfkooli hoone Lutsu tänaval.
Waldorfkooli hoone Lutsu tänaval. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Viljandi waldorfkool on 20 aastat lapsi õpetanud. Selle tähistamiseks korraldatakse Sakala keskuses 20. aprillil päev täis huvitavaid ettekandeid ja laste esinemisi.

Kell 12 algab konverents «Lutsu tänava lugu — eile, täna, homme.». Konverentsil kuuleb Heiki Raudla ajaloolist ülevaadet Lutsu tänavast ja seal elanud olulisematest isikutest, Virgi Ojapi ettekannet «Lutsu 3 waldorfkooli majaks saamise lugu» ning Sulev Ojapi mõtisklust «Kas waldorfkultuur on omakultuur?».

Pärast õpilastööde näituse avamist saab minna jalutuskäigule Lutsu tänavale, kus on elanud kolm Viljandi linnapead ja asub waldorfkooli maja. Aastapäeva tähistamine lõpeb kontserdiga, kus saab näha-kuulda õpilaste, lasteaialaste ja sõprade etteasteid ning ülesastumisi sõnas, muusikas ja liikumises.

Valmis on saanud trükis «Lutsu tänava lugu»,  sisaldab konverentsi ettekandeid, lastevanemate lugusid ja nägemust waldorfpedagoogikast, ülevaadet waldorflasteaia päevast ja rütmidest, õpetaja mõtteid oma argipäevast, õpilaste töid ja hulganisti pilte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles