«Lootuste karikas» kergitas tiitlivõistluste eel ootusi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordikooli iluvõimleja Tiina Braun teenis «Lootuste karika» teisel etapil B-grupis teise koha. Pilt on tehtud treeningul Viljandi spordihoones.
Spordikooli iluvõimleja Tiina Braun teenis «Lootuste karika» teisel etapil B-grupis teise koha. Pilt on tehtud treeningul Viljandi spordihoones. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tänavu muutunud nõuded ja uued võistluskavad on iluvõimlejate hooaega nihutanud kevade poole, mistõttu on nende aprilli ja mai võistluskalender tihedalt mõõduvõtte täis tipitud.

«Hingetõmbepausiks aega pole: võistlusi jagub nüüd peaaegu igale nädalavahetusele ning samas vajavad uued kavad lihvimist ja harjutamist,» tunnistas Viljandi spordikooli iluvõimlejate treener Kersti Peterson.

Treeneri sõnul on sellest hooajast võistluskavades tunduvalt suurem roll tantsulisusel ja koreograafial, mistõttu tuli kõigil sportlastel ette valmistada ja selgeks saada täiesti uued kavad. «Sellepärast ongi võistlused enamikus koondunud aprilli- ja maikuusse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles