Tänavate kapitaalremont jääb helgesse tulevikku

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Missuguseid Viljandi tänavalõike ja mil viisil parandama hakatakse, määratakse kindlaks remondiplaanis. Pildil on eile jäädvustatud jupp Suur-Kaare tänavast.
Missuguseid Viljandi tänavalõike ja mil viisil parandama hakatakse, määratakse kindlaks remondiplaanis. Pildil on eile jäädvustatud jupp Suur-Kaare tänavast. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kevadine teekatte aukude lappimine algab Viljandis ilmselt mai keskel, aga ühegi tänava kapitaalset remonti linnavalitsuse majandusamet ette ei näe.

Majandusameti juhataja Reevo Maidla ütles, et Viljandi tänavaid soovis parandada kolm firmat, kes vastasid ka hankes seatud tingimustele. Odavaima pakkumise tegi osaühing ÜLE ning peatselt sõlmib linn temaga lepingu. Töö nõuab linna rahakotist 196 176 eurot.

Millal parandamine täpselt algab, sõltub majandusameti juhataja sõnul paljuski ilmast, aga tõenäoliselt hakatakse sellega pihta mai keskpaiku ning jõutakse lõpule jaanipäevaks. Maidla täpsustas, et kui varem on kevadine aukude lappimine ja suvine pindamine ette võetud kahe eraldi hanketööna, siis nüüd teeb üks firma kõik selle korraga ära.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles