Lumesajus terendab peatne rannahooaeg

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katamaraanlaeva Rannapiiga omanikud loobusid mullu Bangalo juures peatumast, sest sild oli sõitjate pealevõtuks liiga lagunenud. Eeloleval suvel võib veesõiduk järve linnapoolsel kaldal taas harjumuspärases kohas peatuda, sest koos terrassiga remonditakse ka sild.
Katamaraanlaeva Rannapiiga omanikud loobusid mullu Bangalo juures peatumast, sest sild oli sõitjate pealevõtuks liiga lagunenud. Eeloleval suvel võib veesõiduk järve linnapoolsel kaldal taas harjumuspärases kohas peatuda, sest koos terrassiga remonditakse ka sild. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ehkki eile hommikul polnud Viljandi järve rannast tiheda lumesaju tõttu vastaskallast näha, kuulutasid sealsamas Bangalo kohviku juures alanud remonditööd rannahooaja lähenemist.

Üht-teist on rannakohvikus kõpitsetud igal kevadel, kuid põhjalikku remonti on see oodanud aastaid. Eelmisel nädalal rändas koht uute omanike Urmet Petersoni ja Ergo Pikandi kätte. Nende plaan näeb ette maja ümbritseva terrassi ning järvevee kohale ulatuva paadisilla täielikku uuendamist. Samuti on kavas välja vahetada hoone katus ja sisustus.

«Viljandlastena tahaksime, et rand oleks suvel korras ja elaks,» põhjendas Urmet Peterson investeeringut. «Pealegi elab Ergo sealsamas lähedal ja on ka isiklikult huvitatud, et järveäär oleks hea väljanägemisega. Tahame viisakat kohta, kus pole häbi suvitajaid teenindada ja miks mitte ka oma sõpradega istuda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles