Sakala lauatennise karikas jäi koju

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlane Rivo Saaremäe tagas laupäeval võitlusliku mänguga lauatenniseklubi Sakala karikasarja üldvõidu.
Viljandlane Rivo Saaremäe tagas laupäeval võitlusliku mänguga lauatenniseklubi Sakala karikasarja üldvõidu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Klubi Sakala lauatennise karikasarja viimane, kuues etapp mängiti laupäeval Viljandi spordikooli auhindadele. Turniiril tegi kaasa 73 mängijat Eestist, Lätist ja Soomest.

Ühes poolfinaalis võitis Oleg Kartuzov (Läti) 3:0 Rivo Saaremäe (Sakala) ja teises oli Vallot Vainula (Pärnu Vint-90) 3:2 parem tänavusest Läti meistrist Arturs Reinholdsist.

Oleg Kartuzovi ja Vallot Vainula vahel peetud finaal andis 4:0 võidu eestlasele.

Päeva viimase mänguna läksid laua taha etapi kolmanda koha omanikku selgitama Rivo Saaremäe ja Arturs Reinholds. See kohtumine otsustas ka sarja üldvõitja. Väga raske mängu võitis 3:2 Rivo Saaremäe. Viimase osavõistluse kolmanda kohaga tagas viljandlane Rivo Saaremäe endale ka 29. korda peetud Sakala lauatennise karikasarja hooaja üldvõidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles