Jooksjad jagasid maanteel medalid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülari Kais
Ülari Kais Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval Karksi-Nuias peetud Viljandimaa maanteejooksu meistrivõistlustel oli meeste 10 kilomeetris kiireim Ülari Kais ning naiste 5-kilomeetrisel rajal võidutses Kerti Einstein.

Ülari Kais võitis meeste, meesveteranide ning A-klassi noormeeste ja juunioride 10-kilomeetrise maanteejooksu tulemusega 33.36. Teisena lõpetas ajaga 34.25 Heinar Vaine ning parima veteranina oli kolmas Sven Reiss tulemusega 37.36. Kõik kolm on vastupidavusalade klubi Staier liikmed.

Naiste ja neidude ning naisveteranide 5-kilomeetrisel distantsil pälvis maakonna meistri medali Kerti Einstein Karksi-Nuiast. Võitja aeg oli 23.04, temast ligemale poolteist minutit hiljem finišeerunud viljandlanna Šerelin Zverev (aeg 24.36) oli parim A-klassi jooksja ning kolmandana lõpetanud Gedly Tugi (25.17) Karksi-Nuiast pälvis meistrimedali C-klassi neidude arvestuses.

Noormeeste 5-kilomeetrise maanteejooksu kolm kiiremat olid Eero Maling (aeg 21.17), Rudolf Pärnik (23.33) ja Andreas Hantson (24.57). Eero Malin kuulub B-klassi, Rudolf Pärnik ja Andreas Hantson C-klassi.

Viljandimaa maanteejooksu meistrivõistluste protokollid on nähtavad mittetulundusühingu Karksi Sport kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles