Mänguvõit andis ikkagi hõbeda

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Varik viskas võitjate kasuks kaheksa väravat.
Ott Varik viskas võitjate kasuks kaheksa väravat. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi spordikooli käsipalli esiliiga meeskond lõpetas Eesti meistrivõistlused hõbemedaliga, ehkki võitis kodusaalis peetud teise finaalmängu.


Kolmapäeval Viljandis aset leidnud finaalseeria teises vastasseisus alistas spordikooli esindus 25:22 Kehra ViaConi, aga et esikoha selgitamisel seeria kahe kohtumise tulemused liideti, jäi ta võidutrofeest ilma.

Seeria avamängus 27. aprillil Kehras tuli viljandlastel tunnistada vastaste neljaväravalist, 27:23 paremust. Seega jäi kolmeväravalisest võidust kodusaalis esikoha saavutamiseks vajaka.

«Juhul kui oleksime kaotanud kümne punktiga, pettumust poleks,» ütles Viljandi spordikooli juhendaja Lembit Nelke. «Meil olid aga head võimalused võita.»

Kolmapäevase kohtumise esimese poolaja kaotas spordikool 11:13. Teisel poolajal haaras ta initsiatiivi enda kätte ja selle tulemusena oli 13 minutit enne lõpuvilet tema eduseis viieväravaline.

Artikli täielikku versioon saab lugeda «Sakala»
reedesest paberväljaandest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles