«Sõprusring» vallutab pühapäeval spordihoone

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval Viljandi spordihoones peetaval võistlustantsuturniiril astuvad
üles ka teist hooaega pealinnas treenivad viljandimaalased Henry ja Laura Puusepp.
Pühapäeval Viljandi spordihoones peetaval võistlustantsuturniiril astuvad üles ka teist hooaega pealinnas treenivad viljandimaalased Henry ja Laura Puusepp. Foto: Egert Kamenik

Viljandi klubi Linavästrik kutsub viljandlasi ja linna külalisi kaasa elama pühapäeval toimuvale võistlustantsuturniirile «Sõprusring», millel kohalikud paarid võtavad mõõtu Eesti ja naaberriikide paremikuga.


Viljandi huvikooli ja klubi Linavästrik ühisel korraldusel peetav turniir saab tänavu teoks 25. korda. Korraldajaklubi tantsuõpetaja Helle Paldra jutu järgi teevad kaasa kõik praegu Linavästrikus harjutavad tantsijad ning kutsutud on kõiki Eesti tantsuklubisid ja -koole, samuti külalisi Lätist ja Soomest.



Võistluspäev on jagatud kaheks: kell 11 algavas hommikupoolses osas astuvad publiku ja žürii ette nooremad kahe kuni kuue tantsu klassi paarid ning kell 15 algavas teises osas jõuab võistlusjärg E- ja C-klassi paaride kätte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles