Viljandimaal saab lustida nagu Kesk-Euroopa suusakuurortides

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tääksit on nimetatud Kesk-Eesti Šveitsiks. Pilistvere rahvas kavatseb sealseid paradiislikke olusid ära kasutada seni, kuni lund jätkub.
Tääksit on nimetatud Kesk-Eesti Šveitsiks. Pilistvere rahvas kavatseb sealseid paradiislikke olusid ära kasutada seni, kuni lund jätkub. Foto: Pilistvere kogudus

Päikeseprillid ninal ja naeratus näol, tuiskas kolmapäeval Viljandi lumepargi nõlvast alla lumelaudur Kristjan Tuuleveski.

Spordimees oli äsja naasnud Austriast, kus ta oli neli kuud tegutsenud suusakuurortide mäemeistrina. «Arvasin, et tulen koju Soomaa uputust imetlema, aga pean hoopis edasi lumel olema,» lausus ta naerdes.

Lumelaudur nentis, et viimaste päevade soojus ja päikeserikkus muudab Viljandi võrreldavaks Kesk-Euroopaga, aga kodunõlval on ikka palju rahulikum. «Austria mägede inimsuminast väsisin lõpuks nii ära, et selle summutamiseks kuulasin kõrvaklappidest muusikat,» meenutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles