Mulgi mees on hange ununenud

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autoga sõitjaid Imaverest Viljandisse juhatanud Mulgi mees on juba üle aasta olnud Viljandi Metalli alaline elanik. Pilt on tehtud mullu märtsis.
Autoga sõitjaid Imaverest Viljandisse juhatanud Mulgi mees on juba üle aasta olnud Viljandi Metalli alaline elanik. Pilt on tehtud mullu märtsis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Autojuhte Imaverest Viljandisse suunanud Mulgi mees, kelle tuul üle-eelmisel aastal maha murdis, veedab endiselt aega aktsiaseltsi Viljandi Metall hoovis.

Metalne mees näitas Tallinna—Tartu maantee Imavere ristmiku läheduses autojuhtidele Viljandi poole teed viimati enne 2011. aasta jõule. Tollal polnud aga vesise pinnase tõttu võimalik kunstnik Tõnu Kuke kavandi järgi 2003. aastal valmistatud kolaskit püsti panna ning see toodi loojate juurde teiste metallkonstruktsioonide vahele.

Mullu märtsis oli linnavalitsus veel arvamusel, et kuju võiks siiski oma kohale tagasi panna, kuid seekord tugevama alusega. Parandustöid segas vaid talvekülm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles