Parkijatel läheb uue kooli ümber kitsaks

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu on Vana-Vaksali tänava serv tööpäeviti täis gümnaasiumi ehituses osalevate ettevõtete sõidukeid. Tõenäoliselt pargivad sügisest oma autod samasse kohta õpilased ja õpetajad.
Praegu on Vana-Vaksali tänava serv tööpäeviti täis gümnaasiumi ehituses osalevate ettevõtete sõidukeid. Tõenäoliselt pargivad sügisest oma autod samasse kohta õpilased ja õpetajad. Foto: Elmo Riig / Sakala

Et tänapäeval tavatseb suur osa gümnasiste koolis käia isikliku autoga, terendab sügisel avatava Viljandi gümnaasiumi uue hoone ümbruses parkimiskohtade põud.

Ugala tiigi kaldale kerkivas majas istub septembris koolipinki ligi pool tuhat noormeest ja neidu. Enamik neist saab üheteistkümnendas klassis täisealiseks ning koos sellega ka õiguse  autorooli keerata.

Arvestades tõika, et eelmise õppeaastani kolmes kohas tegutsenud gümnaasiumide parklates võis argipäeviti kokku lugeda kümneid sõidukeid, on ilmne, et ühendkooli ümbruses hakkab neid seisma veelgi rohkem. Samas pole sinna avarat parkimisplatsi kavandatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles