Arvamus­liidrid püüavad palka tõsta

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajalehe "Sakala" ja Euroopa Parlamendi korraldatav arvamusliidrite lõuna, millel otsitakse vastust küsimusele, miks Viljandimaa palgad on nii madalad.
Ajalehe "Sakala" ja Euroopa Parlamendi korraldatav arvamusliidrite lõuna, millel otsitakse vastust küsimusele, miks Viljandimaa palgad on nii madalad. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi pärimusmuusika aidas käib ajalehe «Sakala» ja Euroopa Parlamendi korraldatav arvamusliidrite lõuna, millel otsitakse vastust küsimusele, miks Viljandimaa palgad on nii madalad.

«Paar viimast aastat on Viljandimaa tööjõuturul valitsenud olukord, mis justkui kummutaks klassikalise reegli, et hinna määrab nõudluse ja pakkumise vahekord,» selgitas «Sakala» peatoimetaja Hans Väre teemavalikut. «Meil on töötus koos Tartumaaga riigi väikseim, keskmine palk aga viimaste seas, kui mitte kõige viimane.»

Leidmaks madalate palkade põhjusi ja võimalusi viljandimaalaste sissetuleku tõstmiseks, kutsusidki «Sakala» ja Euroopa Parlamendi Eesti infobüroo kokku ettevõtjad ning maakonna avaliku elu tegelased.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles