Teabepäeval on kõne all kortermajade energiatõhusus

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeval, 8. aprillil tuleb Viljandis kortermajade energiatõhususe teabepäev.
Esmaspäeval, 8. aprillil tuleb Viljandis kortermajade energiatõhususe teabepäev. Foto: Elmo Riig / Sakala

Esmaspäeval, 8. aprillil tuleb Viljandis kortermajade energiatõhususe teabepäev koos info jagamise ja aruteludega ning sellele on oodatud kõik huvilised.


Tasuta teabepäev on 8. aprillil kella 16.30—18.30 Viljandi maavalitsuse suures saalis Vabaduse plats 2, kolmas korrus.

Tartu regiooni energiaagentuuri energeetika ekspert Kalle Virkus peab ettekande  «Miks ja kuidas renoveerida ning mis on senised tulemused». Parimatest praktikatest räägib Männimäe tee 25 korteriühistu esimees Lea Jürimaa Viljandist.

Teabepäeva korraldavad Viljandi maavalitsus, Viljandimaa omavalitsuste liit ja Tartu regiooni energiaagentuur.

«Usun, et Viljandimaa inimesi energiasäästu teema huvitab ning seetõttu otsime võimalusi asjakohase teabe levitamiseks ja pikaajaliseks koostööks ekspertidega,» ütles Viljandi maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Kaupo Kase. «Meie inimesed on harjunud oma muredega ise toime tulema, kuid see ei peaks alati nii olema. Eriti nii keerulises valdkonnas, kui seda on energeetika. Majade soojustamises tehtavad vead võivad hiljem väga kulukaks osutuda.»

Kaupo Kase sõnul on hea näide maavalitsuse koostööst spetsialistidega ka Tartu regiooni energiaagentuuri pakutavad tasuta energiasäästu konsultatsioonid. Need on Viljandis maavalitsuse ruumis 210 kavas teisipäeviti kella 10—16 ning kestavad praeguse plaani järgi mai lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles