Toidukorvi hind on kõigis ketipoodides tõusnud

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitmeliikmelisel perel tasub korraga osta võimalikult suur kogus: liitrise mahlapaki asemel kaheliitrine ning 330-grammise saia asemel 500-grammine. Pildil olevad tooted ei pruugi olla odavaimad.
Mitmeliikmelisel perel tasub korraga osta võimalikult suur kogus: liitrise mahlapaki asemel kaheliitrine ning 330-grammise saia asemel 500-grammine. Pildil olevad tooted ei pruugi olla odavaimad. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sügisest alustas «Sakala» Viljandi poekettide toidukorvi maksumuse võrdlemist. Eelmine hinnatabel ilmus detsembri keskpaigas. Sellega võrreldes on kaupluste keskmine toidukorv kallinenud ligi 8 eurot.

Kui kahel eelmisel korral oli tabelis ka Comarket, siis nüüd seda poodi Viljandis enam pole.

Kauplustes ringi käies ja valikut tehes ei lähtunud me kaubamärkidest, vaid kirja läks iga poe kõige odavam piim, leib, sai ja nii edasi. Olgu öeldud, et hinnavõrdlusest on välja jäetud need pakkumised, mis kehtisid kaupluse kliendikaardi omanikele. Ka oleme välja jätnud kampaaniatooted.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles