Mulgi rattamaratonile tuuakse Saksamaalt dušiveok

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Nimekas vannitoasisustuse ja sanitaartehnika tootja Hansgrohe saadab Eestisse innovaatilise dušiveoki, et mai esimesel pühapäeval toimuvast Samsung Estonian Cupi Mulgi rattamaratonist osavõtjad saaksid ennast puhtaks küürida.


Nagu nentis Hansgrohe juhatuse aseesimees Richard Grohe, muudab hiline kevad rattamaratoni raskeks ja rajaolud poriseks. «Innovaatiline duširekka pakub sportlastele pärast sõitu lõõgastavat ja nauditavat dušielamust,» lausus ta.

Dušiveoki pikkus on 13,5 meetrit ning selles on 20 erinevat Hansgrohe dušši. Teiste hulgas näiteks niisugused, mis tekitavad sooja vihmasabina käes seismise tunde, aga ka Showerpipe'i süsteemid, mis pihustavad vett nii ülalt kui alt, pakkudes kümblejale topeltnaudingut.

Eesti suurim rattamaratonide võistlus Samsung Estonian Cup alustab tänavu 5. mail Viljandis juba 13. hooaega. Kaheksast etapist koosnev sari kestab kogu suve ning viimane otsustav võistlus leiab aset 7. septembril Jõulumäel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles