Kolm viljandlast naasis koju kullasäras

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval Võrus peetud Eesti U-16 klassi juudomeistrivõistlustel olid võidukad Viljandi spordikooli õpilased ja treenerid. Pildil on Raido Õnne (vasakult), Kristel Naelso, treener Viljar Kannel, Venno Austrin ja Äli Agnes Järve ning treener Svetlana Kazantseva (ees).
Laupäeval Võrus peetud Eesti U-16 klassi juudomeistrivõistlustel olid võidukad Viljandi spordikooli õpilased ja treenerid. Pildil on Raido Õnne (vasakult), Kristel Naelso, treener Viljar Kannel, Venno Austrin ja Äli Agnes Järve ning treener Svetlana Kazantseva (ees). Foto: Erakogu

Laupäeval ja pühapäeval selgitasid judokad Võrus kahe vanusegrupi Eesti meistreid ning Viljandi sportlased teenisid kuus medalit, neist kolm kullakarva.

Viljandi spordikooli kogenud juudotreener Viljar Kannel nentis, et edukate kõrval oli tiitlivõistlustel neidki, kelle sooritust tuleb altminekuks nimetada.

«Plusspoolele jäänute tublid tulemused kaaluvad siiski tagasilöögid üles. Viljandisse tuli kuus medalit: kolm kulda, kaks hõbedat ja üks pronks. Lisaks veel kaks neljandat kohta ning üks viies ja üks seitsmes koht,» loetles ta saaki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles