Sõudjad kutsuvad appi lammutama

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõudjad kutsuvad nädalavahetusel endile appi, et lammutada vana elling.
Sõudjad kutsuvad nädalavahetusel endile appi, et lammutada vana elling. Foto: Elmo Riig / Sakala

Uue ellingu saanud Viljandi sõudjad korraldavad kahel järjestikusel nädalavahetusel talgud, et lammutada ühisel jõul vana ja lagunev elling.


Kohaliku sõudeklubi juhi ja treeneri Ruth Vaari sõnul on kavas heategevuslik ettevõtmine, millest saadavat tulu kasutatakse uue võistluspaadi soetamisel sissemaksena.



Vaari selgitust mööda on linn tellinud lammutustöö ehitusfirmalt, kes on lubanud talgute korras tehtud tööga säästetud summa annetada uue aluse soetamiseks.



Nagu ütles Viljandi linnamajandusameti juhataja Priit Vihuri, on amortiseerunud sõudeelling kokkukukkumise äärel ning selle kiire lammutamine möödapääsmatu.



«Et saaksime tööd paremini planeerida, oleks hea, kui talgulised meile endast enne teada annaksid,» sõnas Ruth Vaar. Abistajate kõnesid ja e-kirju ootab ta homme õhtuks telefonil 5648 3053 ja e-postiaadressil ruth.soud@mail.ee.


«Saame abilistele pakkuda kerget kehakinnitust ja pesemisvõimalust saunas,» lisas Vaar.



Et tegu on puitehitisega, on huvitatuil võimalik ka endale küttematerjali hankida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles