Matkajate vahel loositakse meeneid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi spordikeskuse korraldatud pühapäevastel suusamatkadel osalenute vahel lähevad kolmapäeval kell 18.30 Viljandi spordihoone fuajees loosimisele meened, nii et kõigi matkajate osavõtukaardid on ootatud spordihoone valvelauda.

Viljandi spordikeskuse juhataja asetäitja Igor Tavaste sõnul leidis suusamatk aset üheksal pühapäeval, ent loosimisel osalemiseks piisab ka ühest osavõtukorrast.

«Rohkematel matkadel osalenutel on siiski suurem võimalus, et fortuuna neile naeratab, sest nende kaardid asetatakse loosikasti kõigepealt ning iga loosiringi järel lisatakse selliseid kaarte, millel on kirjas vähem matkakordi,» rääkis ta ning lisas: «Uhket soojamaa reisi meil välja loosida pole, on aga meeneid ja kohalike ettevõtete väljapandud auhindu.»

Tavaste sõnul on viljandlased päris usinad suusamatkadel käijad. «Keskmiselt oli igal pühapäeval kontrollpunktis sadakond suusatajat.»

Üheksast tänavu teokssaanud matkast oli kolm Viljandi järve ümber kulgeval terviserajal. Enim matkalisi oli päeval, mil neid oodati Pärile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles