Soomaa ootab planeeringu huvilisi teabepäevale

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soomaa külastuskeskus
Soomaa külastuskeskus Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna kell 16 korraldab Soomaa teemaplaneeringu juhtrühm Soomaa rahvuspargi külastuskeskuses Tõramaal avatud teabepäeva, millel vaadatakse üle koondatud materjalid ja arutletakse teemade üle, mida võiks planeeringuga lahendada.

Teabepäeval on plaanis tutvustada teemaplaneeringu senist kulgu ja kaardimaterjali rahvuspargi territooriumil elavatele inimestele, Soomaaga piirnevate külade elanikele ning kõigile teistele huvilistele.

«Soovime kokkusaamisel Soomaa elanikud ja teised piirkonna käekäigust huvitatud inimesed ära kuulata. Tahame teada, mida nemad asjast arvavad ja millised ettepanekud neil on. Esimesel kohal on ju ikkagi kohalik inimene ning planeering on tema teenistuses ja peab kaasa aitama elu püsimisele Soomaal,» on öelnud Pärnu maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Heiki Mägi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles