Paalalinlased teevad maikuus otsa lahti

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praeguse plaani kohaselt leiab suurem osa minifestivali ettevõtmistest aset Paala järve randa paigaldatud laevakujulise mänguväljaku ümber.
Praeguse plaani kohaselt leiab suurem osa minifestivali ettevõtmistest aset Paala järve randa paigaldatud laevakujulise mänguväljaku ümber. Foto: Kenno Soo / Sakala

Paalalinna elanikud on esimesed, kes järgivad üleskutset korraldada Viljandi 730. aastapäeva puhul linnaosa päev.

25. mail Paala järve rannas ja selle ümbruses peetavast Paalalinna Palavast päevast saab kõigi eelduste kohaselt esimene ettevõtmine, mis on välja kasvanud läinud aasta lõpul Sakala keskuse algatusel tekkinud liikumisest «Meie Viljandi». Toona välja käidud mõtte kohaselt võiksid linlased senisest enam oma kodu ümbrusele tähelepanu pöörata ning koos naabruskonna elanikega üht-teist kasulikku ja lõbusat ette võtta.

Paalalinna Palava päeva algatusrühma liikme Malle Al­lese sõnul on minifestivali ettevalmistamisega vahetult seotud vähem kui kümme inimest ning nende panusest peaks piisama, et idee ellu viia. Samas rõhutas ta, et hea ja sisuka programmi kokkupanekuks oleks lisaväge tarvis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles