Võrkpallinaiskond jääb finaalivastast ootama

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Metall sai meistrivõistluste poolfinaalseerias Tallinna Tehnikaülikooli esindusest jagu kolme vastasseisuga.
Viljandi Metall sai meistrivõistluste poolfinaalseerias Tallinna Tehnikaülikooli esindusest jagu kolme vastasseisuga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval peeti Eesti naiste võrkpallimeistrivõistluste poolfinaalides kolmandad kohtumised. Tiitlikaitsja Viljandi Metall oli kodulinnas võidukas ning tagas endale koha kullaheitlusele.


Viljandi Metall sai kolme mänguvõiduni peetud poolfinaalis Tallinna Tehnikaülikooli esindusest jagu kolme vastasseisuga. Seeria jooksul mängiti kümme geimi, millest viljandlannad kaotasid vaid ühe. Kui laupäeval alistas tiitlikaitsja vastase pealinnas teist korda 1:3, siis möödunud nädala kolmapäeval ja pühapäeval Viljandi kesklinna kooli saalis peetud mängud võitsid võõrustajad 3:0.

Oma neljandat järjestikust meistritiitlit püüdma asuv Viljandi naiskond ootab nüüd vastast poolfinaalpaarist Famila / Võru VK ja Tartu Ülikool / Eeden. Pärast kolme kohtumist on selles vastasseisus seeria 2:1 võrulannade kasuks. Võistkondade neljas ning vajaduse korral ka viies poolfinaalkohtumine peetakse aga alles kahe nädala pärast, 10. ja 11. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles