Kahepaat lõpetas Austraalias teisena

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Taimsoo ja Allar Raja
Kaspar Taimsoo ja Allar Raja Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti paarisaeruline kahepaat koosseisus Kaspar Taimsoo ja Allar Raja lõpetas Austraalias Sydney lähistel Penrithi sõudekanalil peetud sõudmise maailmakarikasarja avaetapi teise kohaga.

Tänavuseks hooajaks paarisaeru neljapaadist taas kahepaati kolinud Kaspar Taimsoo ja Allar Raja lendasid ookeani taha harjutama juba veebruari lõpul, tulid vahepeal Austraalia meistreiks ning nüüd said maailmasarja avasõidul teise koha punktid.

Paadiklassis tegi sel korral kaasa vaid neli paatkonda. Ajaga 6.15,87 võitsid sõidu uusmeremaalased Michael Arms ja Robert Manson. Eestlased läbisid esimesed 500 meetrit liidritena, taganesid seejärel Austraalia järel kolmandale positsioonile, ent näitasid lõpuveerandil taas südikat minekut ning võtsid viimaste ees tulemusega 6.20,22 hõbeda. Austraallastele jäi ajaga 6.24,50 pronks ning viimase, neljandana, finišeerus briti duo (6.27,64).

Maailmakarikasarja punktitabelisse said võitjad kaheksa, eestlased kuus ning austraallased viis punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles