Mulgid valivad viie lipu vahel

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistlustöö number 1
Võistlustöö number 1 Foto: Mulgi kultuuri instituut

Kolmapäeval Riidajal peetud üldkoosolekul valis mulgi kultuuri instituudi hindamiskomisjon Mulgimaa lipukonkursile laekunud tööde seast välja viis lipukavandit, mis pannakse rahvahääletusele.

Oma lemmikkavandi poolt hääletamiseks tuleb lipukavandi number saata mulgi kultuuri instituudile e-postiga instituut@mulgikultuur.ee või tavakirjaga Pärnu maantee 30A, 69403 Abja-Paluoja, märksõnaga «Lipu kavand». Hääletamine kestab 15. aprillini.

Mulgi kultuuri instituudi juhataja Janne Järvelti sõnul laekus Mulgimaa lipukonkursile 61 lipukavandit 31-lt esitajalt. Võidukavand kuulutatakse välja 19. aprillil VIII mulgi konverentsil Heimtali mõisas.

Mulgi kultuuri instituut on 11 ajaloolise Mulgimaa omavalitsust ühendav organisatsioon, mille peamine eesmärk on mulgi kultuuri ja keele hoidmine, uurimine ja edendamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles