Vallajuhid ulatasid maavanemale liitumispaberid

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viiratsi, Saarepeedi, Paistu ja Pärsti valdade esindajad andsid neljapäeva pärastlõunal regionaalminister Siim Kiisleri juuresolekul maavanemale üle ühinemisdokumendid.
Viiratsi, Saarepeedi, Paistu ja Pärsti valdade esindajad andsid neljapäeva pärastlõunal regionaalminister Siim Kiisleri juuresolekul maavanemale üle ühinemisdokumendid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viiratsi, Saarepeedi, Paistu ja Pärsti valla esindajad andsid neljapäeva pärastlõunal regionaalminister Siim Kiisleri valvsa pilgu all Viljandi maavanemale üle ühinemisdokumendid.

Seaduse kohaselt peavad liitumist kavandavad omavalitsused pärast otsuse kinnitamist asjakohased paberid viima maavanemale, kes esitab need omakorda haldusterritoriaalse muudatuse ettevalmistamiseks vabariigi valitsusele.
Ametlikult liituvad neli kõnealust valda pärast oktoobrikuiseid valimisi. Rõngana ümber maakonnakeskuse paiknema hakkava Viljandi valla territoorium saab olema 647 ruutkilomeetril ning selle elanikkond küünib 10 000-ni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles