Kataloogikaubamaja lõpetab Eestis

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hobby Hall lõpetab Eestis tegevuse.
Hobby Hall lõpetab Eestis tegevuse. Foto: Ove Maidla

Soome kataloogikaubamaja Hobby Hall lõpetab vähese nõudluse tõttu Eestis töö ning eestlased saavad sellest kataloogist kaupu tellida 5. juulini.


Oma kodulehel teatab Hobby Hall, et firma on Eestis sunnitud äritegevuse lõpetama tarbimisnõudluse märkimisväärse languse tõttu.

Samas teatab ettevõte, et tellimusi võetakse klientidelt vastu 5. juulini ja need toimetatakse kätte tavapärasel viisil. Hobby Halli pood Rocca al Mare kaubanduskeskuses on avatud kuni 31. augustini.

Peakontoriga Viljandis asuva aktsiaseltsi Anttila juhatuse liige Tauno Tuula avaldas siirast kahju konkurendi tegevuse lõpetamise pärast.

«Hobby Hall on Anttila vanim postimüügipartner, kes alustas paar kuud pärast Anttila tegevuse algust, 1992. aastal,» lausus ta. «Aga ükski turunišš ei saa olla tühi ja ma loodan, et Anttila suudab klientidele pakkuda sama kvaliteetset teenust kui Hobby Hall.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles