Viljandimaa teeaugud ootavad avastamist

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis Suur-Kaare tänaval Paalalinna kooli lähedal on isevärki teeauk: see pole tee sees, vaid tee kohal. Nimelt on autod kaevukattelt vett laiali pritsinud, see on jäätunud ning ning nii on moodustunud väike rõngasmägi. Pilt on tehtud üleeile, eile sulas jäämägi pisut väiksemaks.
Viljandis Suur-Kaare tänaval Paalalinna kooli lähedal on isevärki teeauk: see pole tee sees, vaid tee kohal. Nimelt on autod kaevukattelt vett laiali pritsinud, see on jäätunud ning ning nii on moodustunud väike rõngasmägi. Pilt on tehtud üleeile, eile sulas jäämägi pisut väiksemaks. Foto: Marko Saarm / Sakala

Maanteemuuseum otsib fotovõistlusega Eesti uhkeimat tee­auku, aga veel ei ole võistlusele läkitatud ühtki pilti Viljandi linna või maakonna teedest.

Maanteemuuseumi kommunikatsiooni- ja turundusjuht Liina Kukk võttis eile hommikul kokku, et alates võistluse algusest 13. märtsil on laekunud 19 fotot.

Võistlusel läheb neist arvesse 14, sest teised on üles võetud varasematel aastatel ning ühel tänavusel fotol ei ole auk tees ega tänavas. Viimati mainitud pilt on klõpsatud Viljandimaal Suure-Jaanis ning sellel on haljasalal lohku vajunud kaevuluuk, mille ümbert on lumi sulanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles