Eesti põllumajanduse liidrid kogunevad reedel Olustverre

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olustvere teenindus- ja maamajanduskool korraldab 1. aprillil Olustvere lossis traditsioonilise konverentsi «Põllumees kui tippjuht». Pilt on tehtud tunamullu peetud konverentsil.
Olustvere teenindus- ja maamajanduskool korraldab 1. aprillil Olustvere lossis traditsioonilise konverentsi «Põllumees kui tippjuht». Pilt on tehtud tunamullu peetud konverentsil. Foto: Elmo Riig / Sakala

Olustvere teenindus- ja maamajanduskool korraldab 22. märtsil Olustvere lossis kaheksandat aastat järjest konverentsi «Põllumees kui tippjuht». Esimest korda valitakse kokkusaamisel põllumajandussektori tippjuht.

Konverents pakub osalejatele kõrgel tasemel koolitust ning visioone, mida tutvustavad mõjukad inimesed ja tunnustatud spetsialistid.

Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli direktori Arnold Pastaku sõnul on konverentsist seitsme aastaga kujunenud oodatud varakevadine suursündmus.

«Igal kevadel kogunevad Olustvere lossi Eesti põllumajandussektoris töötavad tippjuhid, kes arutlevad meil ja maailmas toimuvate protsesside üle. Põhiteemadena on arutuse all nii majanduses, põllumajanduses, tööstuses kui ühiskonnas toimuv,» rääkis Pastak. «Tänavuse konverentsi teeb eriliseks see, et korraldajad otsustasid hakata välja andma tiitlit, et tunnustada ja esile tõsta tippjuhti, kes töötab põllumajandussektoris.»

Tiitli põllumajandussektori tippjuht saaja kuulutab välja põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder, kes teeb ka konverentsi avaettekande.

Teised esinejad on Swedbanki kliendisuhete divisjoni direktor Tauno Vanaselja, Rakvere Lihakombinaadi ja Talleggi äridirektor Margus Venelaine, Tartu ülikooli majandusteaduskonna rahvusvahelise ettevõtluse professor Urmas Varblane, Raidla Lejins & Norcous vanempartner ja Eesti tunnustatuim õiguspraktik Jüri Raidla, Swedbanki põllumajandussektori juht Meelis Annus,Yara International ASA  asepresident, brändi- ja marketingijuht Aivar Künnapuu, Valio Eesti juhatuse esimees Maido Solovjov, Estonia OÜ tegevjuht Ain Aasa, Halinga OÜ juhatuse esimees Raul Peetson, Maag Piimatööstuse tegevjuht Valdis Noppel ning põllumajandusministeeriumi kaubanduse ja põllumajandussaadusi töötleva tööstuse osakonna juhataja asetäitja Taavi Kand.

Konverentsi korraldavad Olustvere teenindus- ja maamajanduskool koostöös Corpore Konverentsidega.

Ürituse kava on kättesaadav kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles