Swedbanki teenused töötavad taas

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

18. märtsil kella 9.30 paiku algasid Swedbanki põhiteenustes ja kanalites kohatised häired. Pank tegi seepeale sisemiste süsteemide taaskäivituse ning enne keskpäeva oli panga elektrooniliste kanalite töö normaliseerunud.

Probleeme esines hommikupoolikul kaardimaksete, sularaha väljavõtmise ning neti- ja mobiilipangas ning samuti panga kõnekeskuse töös.

Swedbanki Balti panganduse IT-direktor Tarmo Pajumetsa sõnul pole ei reedeste ega tänaste häirite taga välised tegurid, vaid pangasiseste IT-süsteemide rike.

Swedbank palub klientidelt korduvate katkestuste pärast vabandust. Võimalike kahjutaotlustega palutakse pöörduda panka. Pank kinnitab, et hüvitab põhjendatud kahju, mis on seotud häiretega Swedbanki töös. Avaldus palutakse esitada pangateate vahendusel internetipangas, kõnekeskuse vahendusel või oma halduri kaudu pangas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles