Hea vaist tõi parima tiitli

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
22 aastat Viljandi politseis töötanud Margus Talimaa sai heade töötulemuste eest prefektuuri parima korrakaitsja aunimetuse. Paljuski tänu tema tööle on Viljandimaast saanud Lõuna-Eesti kõige turvalisem piirkond.
22 aastat Viljandi politseis töötanud Margus Talimaa sai heade töötulemuste eest prefektuuri parima korrakaitsja aunimetuse. Paljuski tänu tema tööle on Viljandimaast saanud Lõuna-Eesti kõige turvalisem piirkond. Foto: Marko Saarm / Sakala

Läinudsuvise suurürituse ajal selgitas Sakala konstaablijaoskonna vanem koos kolleegidega Viljandis välja 27 narkootikume tarvitanud inimest. Heade töötulemuste eest pälvis ta Lõuna prefektuuri parima korrakaitsepolitseiniku tiitli.

Mullusele folgipeole toodi võimalikke narkomaane püüdma politsei- ja piirivalveameti narkokoerad, kes siinse politseijuhi Alvar Pähkli hinnangul tegid väga tähtsat ennetustööd, ent ühtegi narkomaani nad ei leidnud. Samal ajal tabas Margus Talimaa Viljandis 27 narkootikume tarvitanud isikut. «Mitte mina üksinda, vaid koos kolleegidega,» rõhutas ta ise.

20 aastat kogemusi

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles