Parimad võrkpallivallad on Tarvastu ja Pärsti

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval Sürgavere spordihoones mängitud Viljandimaa valdade võrkpallimeistrivõistlustel võidutsesid Tarvastu naiskond ja Pärsti meeskond.

Turniiri peakorraldaja Arne Miileni sõnul jäi osavõtt tänavu kesiseks: kohale oli tulnud neli naiskonda ja vaid kolm meeskonda. «Vähevõitu, aga mängud olid tulised,» tõdes Miilen.

Peakohtuniku kohustustes olnud Miileni sõnul teenis Pärsti meeskond esikoha küll täiseduga, ent pidi nii Suure-Jaani kui Tarvastu alistamiseks vaeva nägema viis geimi. Tarvastu ja Suure-Jaani omavaheline mõõduvõtt andis 3:1 võidu ja teise koha esimesena nimetatud võistkonnale.

Valdade meistrivõistlustel osalenud neli naiskonda selgitasid võitja turniirisüsteemis, kus kohutmisi peeti kahe geimivõiduni. Arne Miileni kinnitust mööda lõppesid kõik vastasseisud 2:0 tulemusega. Võitnud Tarvastu valla naiskond lõpetas päeva täiseduga.

Tarvastu valla naiskonna järel teenis teise koha Pärsti, kolmas oli Suure-Jaani ja neljas Saarepeedi vald.

«Tänavune turniir pakkus mõtlemist, kas tuleval aastal on enam maakonna valdade turniiri mõtet korraldada,» tõdes aastaid seda mõõduvõttu vedanud Sürgavere spordihoone juhataja. «Samas mõistan, et valdadel on võistkondi iga aastaga üha keerulisem kokku saada, sest inimeste igapäevased toimetused on kodukandist üha kaugemale nihkunud,» arutles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles