Viljandi HC kaotas poolfinaalseeria

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Neljapäeval Kehras aset leidnud Eesi käsipallimeistrivõistluste poolfinaalseeria vastasseisus pidi Viljandi HC kolmandat korda tunnistama HC Kehra paremust.


Kolme mänguvõiduni peetud seeria viimaseks jäänud kohtumine lõppes tulemusega 36:25, mis tagas HC Kehrale koha finaalis ning jättis Viljandi esindusele õiguse jätkata kolmandat kohta selgitavas mängude seerias.

Nagu kahes esimeseski poolfinaalmängus pidasid viljandlased Kehra mängutempoga sammu esimese poolaja, mis seekord lõppes võitjate minimaalsel eduseisul 16:15. Teisel poolajal läks vastane oma teed, kasvatades lõpuvileks edu üheksale väravale.

Viljandi meeskonna resultatiivseim oli neljapäeval Taavi Tibar kaheksa tabamusega. Marko Koks viskas kuus, Kristo Voika neli, Ott Varik kolm ning Kristjan Koovit ja Taavi Kalvi kaks väravat.

See, kes on Viljandi HC vastane meistrivõistluste lõppvaatuses, selgub poolfinaalpaarist Chocolate Boys ja Põlva Serviti, kus pärast kolme peetud kohtumist on üldseis 2:1 esimesena nimetatu kasuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles