Meeskond ületas ja üllatas ennast

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saalihokimeeskond Viljandi Metall (punastes särkides) läheb Eesti meistrivõistluste esiliiga poolfinaalis vastamisi maaülikooli spordiklubi teise koosseisuga. Detsembris Viljandis peetud põhiturniiri mängus jäi ta samale vastasele alla.
Saalihokimeeskond Viljandi Metall (punastes särkides) läheb Eesti meistrivõistluste esiliiga poolfinaalis vastamisi maaülikooli spordiklubi teise koosseisuga. Detsembris Viljandis peetud põhiturniiri mängus jäi ta samale vastasele alla. Foto: Elmo Riig / Sakala

Saalihokimeeskond Viljandi Metall alistas pühapäeval Kiili spordihoones Eesti meistrivõistluste esiliiga veerandfinaalis 3:2 Bändidos/Floorball.ee ja tagas endale sellega pääsu nelja tugevama sekka.

«See oli niisugune eneseületus, mida hooaja algul poleks julgenud oodata,» lausus sügisel Viljandi saalihokimeeskonna juhendamise enda kohustuseks võtnud tartlane Markus Mekk.

Treener nentis, et ta on kogu aeg viljandlaste oskustesse ja võidutahtesse uskunud, ent sellest hoolimata tuli pääs liiga nelja tugevama hulka tallegi üllatusena.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles