Oskajad tegid aja peale lipsusõlme

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm / Sakala

Teisipäeval vahustati Viljandis Sakala keskuses munavalget, seati geomeetrilistest kujunditest kokku ruut ning sõlmiti juhendi järgi lipsusõlme.


Kõike seda tehti üheksandate klasside võistlusel «Oskaja», kus olid kohal kogu maakonna nupukamad põhikoolinoored — 24 võistkonda, igas kolm õpilast. Eelkirjeldatud olid finaalvooru ülesanded, millega said kõige kiiremini hakkama Tarvastu õpilased.

Noored ise jäid napisõnaliseks ning arvasid, et «Oskaja» võistlus on igati tarvilik ja neile see meeldis. «Saime uusi kogemusi,» lausus Tarvastu gümnaasiumi õpilane Kätriin Krõlov ja klassikaaslane Joel Jürisson lisas, et sai end proovile panna ja näidata, kui hästi ülesannetega hakkama saadakse.

Viljandimaa Rajaleidja keskuse karjäärinõustaja ning üks ürituse korraldaja Marili Lenk ütles, et võistlust organiseeritakse kutsehariduse populariseerimiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles