Naised ässitasid mehi võlglast piinama

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig

Kohus mõistis eile piinamises süüdi kaks noort naist ja kaks meest, kes süüdistuse järgi peksid mullu sügisel mitme tunni vältel neile väidetavalt võlgu olnud meest.

BNS-i teatel karistas kohus piinamises osalenud 28-aastast Karinit kaheksa kuu pikkuse tingimisi vangistusega poolteiseaastase katseajaga ning 31-aastast Airet kuuekuulise tingimisi vangistusega, mille asendas 360 tunni üldkasuliku tööga.

Samuti piinamises osalenud 21-aastasel Maksimil tuleb koos varasema kandmata karistusega teha kohtu otsusel 296 tundi üldkasulikku tööd ning 33-aastasel Jaanusel tasuda 6680-kroonine rahaline karistus.

Süüdistuse järgi otsustasid Karin, Aire, Maksim ja Jaanus mullu septembris minna oma tuttavalt võlga nõudma. Nelik kutsus väidetava võlgniku oma korterisse kaasa ning seejärel hakati kannatanut peksma. Vägivallatsemise initsiaatorid olid seejuures just naised.

Alkoholijoobes naised ja nende kaaslased peksid ohvrit käte ja jalgadega, õlletaaraga ning värvipurkidega mitu tundi, kuni lõpuks sellest tüdinesid ning kannatanu kasutas võimalust ja jooksis sündmuskohalt minema.

Politsei alustas peksjate suhtes kriminaalasja, mille kohtueelse uurimise lõppedes esitas Lõuna ringkonnaprokuratuuri prokuröri abi Maiken Mardim neile süüdistuse piinamises, mis seisnes kannatanule pika aja jooksul suure füüsilise valu põhjustamises.

Kohus lahendas süüasja kokkuleppemenetluses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles