Kinnistud lähevad müüki

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi maavalitsus müüb kirjalikul oksjonil nelja Viiratsi vallas asuvat maaüksust, mille suurus jääb ühe ja kaheteistkümne hektari vahele.

Enampakkumisele on pandud Kessu kinnistu Kuudeküla külas, Kivipõllu kinnistu Tusti külas, Maasika kinnistu Rebaste külas ja Raabenurga kinnistu Uusna külas. Kinnistute pindala ulatub 1,06 hektarist 12,77 hektarini ning alghind 1170 eurost 16 900 euroni. Kõigi nelja enampakkumisele pandud maaüksuse otstarve on maatulundusmaa.

Kirjalike pakkumiste esitamise tähtaeg on 27. märts kell 10 ning need tuleb toimetada Vabaduse plats 2 asuva Viljandi maavalitsuse tuppa 206. Pakkumised avatakse 27. märtsil kell 10.15.

Pakkumine tuleb esitada eesti keeles ja kinnises ümbrikus, millele on märgitud soovitud kinnistu nimi ning «Enampakkumine».

Ümbrikusse tuleb kirjutada summa, mida ostja on nõus enampakkumist võites kinnistu eest maksma. Lisaks tuleb kirja panna pakkuja nimi, isiku- või registrikood, elu- või asukoht, postiaadress ja kontakttelefon, pakkuja avaldus või juriidilise isiku puhul pädeva organi otsus osta vara pakkumisel kehtestatud tingimustel, füüsilise isiku puhul passi või ID-kaardi koopia, juriidilisel isikul koopia või väljatrükk äriregistri kaardist, kinnitatud väljatrükk tagatisraha tasumise kohta.

Tagatisraha on kümme protsenti alghinnast ja see tuleb pakkujal varem kanda rahandusministeeriumi kontole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles