Viljandis alustab sügisel kooliteed 190 last

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavalitsus on saatnud koolidesse ja lasteaedadesse sügisel Viljandis esimesse klassi astuvate õpilaste nimekirjad. Infot lapse tulevase õppeasutuse kohta saavad vanemad küsida ka linnavalitsuse haridus- ja kultuuriametist.


Avaldus esitati 190 lapse kohta, neist 17 registrijärgne elukoht oli väljaspool Viljandit. Maikuu jooksul selguvad maakonna nõustamiskomisjoni otsused koolipikendust taotlevate laste osas. Nimekirja koostades arvestati esimeses järjekorras Viljandi elanikeregistris olevate laste vanemate soovidega.

Tuleval õppeaastal alustab Viljandis tööd kaheksa esimest klassi. Täitumuse ülemine piirnorm on 24 õpilast. Carl Robert Jakobsoni nimelises gümnaasiumis ja maagümnaasiumis hakkab tööle kolm ning Paalalinna gümnaasiumis kaks paralleelklassi.

Maikuu jooksul ootavad koolid sügisel esimesse klassi minevaid lapsi ja nende vanemaid oma tulevase kooliga tutvuma ning dokumente kooli viima. Kolmapäeval, 20. mail kell 18 on kõigis kolmes koolis koosolek. Lastel palutakse kaasa võtta värvipliiatsid.

Maagümnaasiumi õpilaste koosolek peetakse erandkorras Uueveski tee 1 koolihoones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles