Päästjad kutsuti kevadet vaatama

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külmast ja soojast tekkinud füüsikanähtust polnud fotograafil võimalik pildile püüda. Sündmust tunnistama juhtunute kirjelduse kohaselt auras maja katus nagu võhmale aetud võistlushobune ning sulavesi voolas seal sirinal.
Külmast ja soojast tekkinud füüsikanähtust polnud fotograafil võimalik pildile püüda. Sündmust tunnistama juhtunute kirjelduse kohaselt auras maja katus nagu võhmale aetud võistlushobune ning sulavesi voolas seal sirinal. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile ennelõunal said tuletõrjujad äreva kutse Viljandi vanalinna Väike-Turu tänavale, kus kahtlustati ühekorruselise puumaja põlengut. Tegelikult auras katusel sulav lumi.

Sillerdavas päikeses märkasid Bonifatiuse gildi majast möödujad, et selle katusest tõuseb auru ning erinevalt naaberhoonetest jookseb räästast sirinal vett. Et hoone uksed olid suletud ja kedagi sees ei olnud, kutsuti kohale päästjad. Nemad selgitasid välja, et katuse kohal heljuv aur pole seotud tuleõnnetusega, ning nentisid, et lume kiiret sulamist ja kevade saabumist pole neil kavas ära hoida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles