KÜSITLUS

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mida arvate Viljandi linnavalitsuse plaanist ehitada Paala järve ja Valuoja orgu eraldava viadukti alla kergliiklustunnel?

ERGO SÄINAST,
ehitaja

Väga hea mõte. Ma ei oleks ise küll tunneli kõige sagedasem kasutaja, kuid olemas võiks see ikka olla. Arvan, et see õigustaks ennast.

MAIE-LY JÄRVEKÜLG,
pensionär

Ma just mõtlesin selle peale. Minu arust oleks niisugune tunnel väga teretulnud ja kasulik eelkõige noortele. Ise kasutaksin ma seda kepikõnni harrastamiseks.

ENELI SOONIK,
kokk

Väga raske küsimus. Arvan, et selle ehitamine oleks üsna mõistlik. Leian, et just lastel oleks tänu niisugusele tunnelile hea turvaline liikuda.

AIN JÜRISSON,
kehalise kasvatuse õpetaja

Viljandi gümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetajana olen ma täielikult selle plaani poolt. Kindlasti hakkaksime me koolis tunneli abil pikemaks muudetud terviserada kasutama. Omavahel ühendatud terviserada oleks väga vaja.

ENNO LEPIK,
pensionär

Ei oskagi öelda. Kui see sagedast kasutust leiaks, siis see õigustaks ennast. Aga tunneli ehitamisel peaks kindlasti riik appi tulema.

ALEKSANDER SIRJAJEV,
pingitööline

Arvan, et see on hea plaan. Niisugune tunnel oleks kindlasti vajalik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles