Rahvastepallis võidutses Abja kool

, Viljandimaa spordiliidu juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi spordihoones peetud maakonna suurte koolide esimese kuni kolmanda klassi õpilaste rahvastepalli võistlustel osales viis tüdrukute ja seitse poiste võistkonda.

Tütarlaste arvestuses kogus Abja kool turniiritabelisse neli võitu ning tagas sellega endale esikoha. Kolme võidu ja ühe kaotusega jäi teiseks Viljandi kesklinna kool ning kahe võidu ja kahe kaotusega oli kolmas Suure-Jaani gümnaasium.

Võidukasse võistkonda kuulusid Eva Rahel Viitas, Kaisa Raagmets, Johanna Järve, Maarja Peterson, Krissy-Eliis Raba, Marianne Liis Oissar, Maria Joanna Lääts ja Andra-Maria Bokmane. Võistkonna õpetaja on Lea Lillestik.

Poiste turniiril oli samuti võidukas Abja gümnaasium. Ta kogus kuus võitu, loovutades vaid ühe geimivõidu Paalalinna kooli esindusele. Teise koha saavutas viie võidu ja ühe kaotusega Paalalinna kool. Kolmanda koha selgitamiseks tuli kolme võistkonna vahel kokku lugeda elusid, sest turniiritabelis kogusid võrdselt üheksa punkti kesklinna kool ning Tarvastu ja Suure-Jaani gümnaasium. Elude lugemisel selgus, et Tarvastu juhib kolmega.

Poiste turniiri võitnud Abja kooli esindus mängis koosseisus Egert Soa, Jako Jänes, Kaspar Teorein, Kuldar Sperling, Eerik Raagmets, Sander Saarman, Airon Kent Lõhmus ja Robert Reimann. Võistkonna õpetaja on Lea Lillestik.

Eesti koolispordi liidu piirkonna võistlused leiavad aset 8. märtsil Viljandi spordihoones ning meie maakonnast teeb kaasa kaks paremat nais- ja meeskonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles