Bussipileteid saab osta viiest müügikohast

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui seni müüdi Viljandi linnaliinibussides soodsamaks sõitmiseks vajalikke plastkaarte bussides ja bussijaamas, siis läinud nädalast alates saab neid osta ka Männimäelt, Paalalinnast ja Viiratsist.

Uued elektrooniliste perioodi- ja ettemaksukaartide müügikohad ning nendele rahalaadimise kohad on Eesti Posti müügipunktides Paalalinna Maksimarketis, Männimäe Selveris ning Viiratsis. Lisaks müüakse pileteid Viljandi postkontoris ning bussijaama kassas, mis asuvad ühes ja samas hoones.

Viljandi maavalitsuse arenguosakonna juhataja Kaupo Kase hinnangul peaks müügivõrk nüüd bussisõitjate vajadusi rahuldama. Kaugemas tulevikus loodab maavalitsus rakendada süsteemi, et kogu maakonnas saaks sõita ühesuguse elektroonilise piletiga.

Praegu on bussisõidu eest maksmiseks linnas kolm võimalust. Võimalik on osta kuu aega kehtiv perioodikaart; ettemaksukaart, kuhu kantud raha eest saab iga sõidu eel lunastada 50-sendise pileti, või 80 senti maksev pilet.

Veel kuu aega kehtivad bussides ka pabertalongid, mille müük lõpetati juba eelmisel aastal. Maavalitsus tuletab kõigile pabertalongidega sõitjatele meelde, et paberist piletid ei kehti linnalähiliinidel 1. aprillist. Kasutamata jäänud talonge tagasi ei osteta ja ümber ei vahetata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles